Verhuisservice, dan bent u bij ons op het juiste adres

  • Een verhuizer draagt alle verhuisdozen naar de vrachtwagen

Specialist in zakelijke verhuizing

Flakkee Verhuizers is specialist in zakelijke verhuizingen. Bij een bedrijfsverhuizing spelen meerdere factoren mee. U wilt snel en goed verhuizen en er zakelijk minimaal last van ondervinden. Uw bedrijf moet het liefst zo lang mogelijk in de lucht blijven voor uw verhuizing en snel weer operatief zijn na uw verhuizing. Een complexe operatie, die we maar al te goed beheersen. Wij regelen het goed, snel en met een minimum aan overlast.

Minimaal overlast voor, tijdens en na de verhuizing

 Goed logistiek plan vooraf om alles goed en snel te laten verlopen

 Gedegen planning op basis van meer dan 90 jaar ervaring

 Indien nodig verhuizen we ’s avonds en/of op zaterdag 

 We begeleiden de interne verhuiscoördinator

 We demonteren en monteren alle grote stukken

Regel mijn verhuizing

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

Inventarisatie van de verhuizing, opstellen verhuisplan en doorspreken van de wensen en behoeften.

Dag van verhuizing

Uitvoeren van het vooropgestelde plan, zodat uw bedrijf nauwelijks tot geen last heeft van de verhuizing.

Na de verhuizing

Zorgen dat zo snel mogelijk iedereen weer door kan werken, inrichten van de werkplekken en algemene ruimtes.

Download de checklist

Tijdelijke opslag- of archiefruimte nodig?

 Om overlast tot een minimum te beperken tijdens uw verhuizing kan het verstandig zijn om een deel van de inboedel of het archief alvast in een tijdelijk opslag te plaatsen. Wij bieden die mogelijkheid, ook wanneer u door ruimtegebrek uw archief permanent buiten uw bedrijf wilt opslaan.

Seniorenverhuizing

Voor het verhuizen van senioren hebben we een aparte service. Wat ons betreft verdient deze groep speciale aandacht. Een verhuizing is een spannende gebeurtenis. Door de dag rustig en geordend te laten verlopen beperken we de impact.

Particulier verhuizen

Verhuizen is iets persoonlijks. Daarom verhuizen we zoals u dat wilt. Zo kunt u bij ons zelf bepalen hoeveel u ons wilt laten doen. Doet u meer, dan betaalt u minder. Nemen wij alles uit handen, dan hoeft u er in principe niet eens bij te zijn.

Internationale verhuizing

Een verhuizing naar het buitenland is vaak meer dan verhuizen over een grote afstand. Verhuist u binnen Europa of over zee, beide hebben een andere aanpak en expertise nodig. Uw verhuizing waar naartoe ook, wij regelen het.

Dit vertellen klanten over ons:


 

Flakkee Verhuizers heeft de meeste zaken in de avonduren verhuisd, zodat we maar één dag niet konden werken. Dat scheelde enorm in onze omzetderving, fantastisch.

Toen ze kwamen inventariseren hebben we meteen ons archief bij hen laten opslaan. Hierdoor hoefden we minder ruimte te huren in ons nieuwe onderkomen. Dat scheelde een hoop geld.

Ik kan iedereen Flakkee aanbevelen, wat een vakmensen zijn dit zeg. Ik zag er tegenop, maar het is me 100% meegevallen door hen!”