Verhuizen naar het buitenland

  • Specialist in internationale verhuizingen

Internationaal verhuizen? Goede voorbereiding is belangrijk!

Een verhuizing naar het buitenland is vaak meer dan verhuizen over een grote afstand. Wanneer u binnen Europa verhuist is het voor ons nagenoeg een verhuizing zoals alle andere, alleen regelen we wat meer papierwerk voor u. Verhuizen naar een ander continent vergt wat meer expertise. Hierbij is de aanpak anders dan een verhuizing binnen Europa. Dit komt enerzijds door de douaneformaliteiten en anderzijds door de manier van transport. Maar waar u ook naartoe wilt verhuizen, wij regelen het voor u.

Specialist in internationale verhuizingen

Ook in het buitenland kennen we de weg. Bent u voornemens om elders in Europa te gaan wonen of overzee, dan bent u bij Flakkee Verhuizers aan het juiste adres. Als Erkende Verhuizer verzorgen we regelmatig internationale verhuizingen. Welke manier van verhuizen (weg- of zeetransport) het meest geschikt is, hangt sterk af van een aantal factoren. Verhuist u overzee, dan is het vanzelfsprekend dat we uw inboedel niet via de weg transporteren. Zeevracht, en in uitzonderlijke gevallen luchtvracht, is dan de aangewezen methode. Uiteraard kunnen we dit allemaal tot in de puntjes voor u verzorgen.

Bij internationale verhuizingen komen ook zaken kijken als het inklaren van uw inboedel en anders douaneregels die gehanteerd moeten worden. Al met al is het verstandig om een internationale verhuizing goed voor te bereiden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u er minimaal hinder van ondervindt.
Nadat uw inboedel is verhuisd, moet het ter plaatse ook nog in uw nieuwe woning komen te staan. Binnen Europa kunnen we dit invullen met onze eigen mensen, wanneer u dat wenselijk vindt. Het kan ook dat we uw spullen later transporteren naar de plaats of het land van bestemming en daar een gelieerd bedrijf de verhuizing laten verzorgen naar uw eindbestemming. De manier waarop we dit invullen bespreken we uiteraard uitvoerig met u, zodat we de meest geschikte en wenselijke uitvoering kunnen geven aan uw verhuizing.

Door onze ervaring van meer dan 90 jaar kennen we een hoop regels en gebruiken in de diverse landen. Want nagenoeg ieder land houdt er haar of zijn regels op na. Staat u aan de vooravond van een internationale verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met al onze expertise en kennis.

Verhuizen naar het buitenland? Wij weten de weg. Bij een verhuizing naar een ander land of continent komt meer kijken dan het in- en uitladen van uw bezittingen. Het internationaal in- en exportrecht, het in- en uitvoeren van goederen, de douaneformaliteiten en alles rond intercontinentale verscheping en inklaring van uw inboedel komt dan ook om de hoek kijken. Voor ons is het gesneden koek, we helpen u graag verder.

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

We inventariseren uw inboedel met inachtneming van de transportwijze en de geldende regels ter plaatse van uw nieuwe woonbestemming.

Dag van verhuizing

We laden al uw spullen in de vrachtwagen en transporteren die direct naar uw nieuwe bestemming, of we pakken uw inboedel in voor een overzeese transportoplossing.

Op de bestemming

We plannen het transport en zorgen dat het ter plaatse naar uw nieuwe woning wordt gebracht en uitgepakt wordt, soms door onze eigen mensen en soms door gelieerde bedrijven.

Bijzondere verhuizingen

We verhuizen bijzondere items en naar bijzondere plekken in de wereld. Wilt u weten wat voor bijzonderheden we zoal tegenkomen?

Check het verhuis abc

Extra opslagruimte

Uw spullen opslaan, omdat u alvast vertrekt maar nog geen woonruimte hebt in het buitenland? Wij regelen het.

Opslagruimte huren

Offerte internationale verhuizing

Wilt u internationaal verhuizen zonder zorgen en vooraf precies weten wat u te wachten staat? We komen graag vrijblijvend langs.

Maak een afspraak