Piano verhuizen doen wij wekelijks

  • Piano verhuizen? Geen probleem voor Flakkee Verhuizers

Piano verhuizen

Een piano, pianola of vleugel is bijna altijd een instrument met een grote emotionele waarde voor de eigenaar. Het verhuizen of transporteren ervan verdient dus extra aandacht en expertise. Flakkee Verhuizers heeft in de afgelopen 90 jaar zo veel piano’s en vleugels verhuisd dat het eigenlijk vreemd is dat we het instrument niet kunnen bespelen.

Pianoverhuizing, piano transport, zo pakken wij het aan

Het verhuizen van piano’s is een van onze specialiteiten. Door de jaren heen hebben we verschillende technieken ontwikkeld om elk type piano, pianola of vleugel op de juiste manier te verhuizen of te vervoeren. Want hoewel veel piano’s er hetzelfde uitzien, toch verschillen ze onderling enorm (alleen al het gewicht kan enorm verschillen tussen de ene piano en de andere). Daarom is ieder verhuisplan voor een piano of vleugel dat we maken, wezenlijk anders.

Alles begint met de inventarisatie van uw instrument. Wat voor soort is het? Hoe is hij geconstrueerd? Waar bevindt hij zich in het pand? Wat is het gewicht, etc.? Zodra we dat weten, stellen we een plan van aanpak op hoe we uw instrument zonder risico en beschadigingen kunnen transporteren. Soms is dat naar een nieuwe locatie, maar soms ook naar een andere plek in het pand. Want ook daarvoor kunt u ons inhuren.

Tijdens de verhuizing van de piano verpakken we deze uiterst zorgvuldig en zorgen we voor de benodigde apparatuur om het stuk met zo min mogelijk risico te verplaatsen.

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

We bekijken uw instrument en zoeken daarbij de beste methode om hem te verplaatsen in combinatie met de beschikbare ruimte.

Verplaatsen van uw instrument

We pakken uw instrument goed in en gebruiken de best passende techniek voor het verplaatsen van uw specifieke piano of vleugel.

Op de bestemming

Eenmaal aangekomen monteren we (indien nodig) uw piano of vleugel weer, verwijderen de beschermingsmaterialen en kunnen er zelfs voor zorgen dat hij meteen weer gestemd wordt.

Bijzondere verhuizingen

We verhuizen meerdere bijzondere items, waaronder vleugels, pianola’s en piano’s. Wilt u weten wat voor bijzonderheden we zoal tegenkomen?

Maak een afspraak

Extra opslagruimte

Uw dierbare instrument tijdelijk geconditioneerd opslaan, omdat u tijdens de verbouwing/verhuizing even geen plek heeft? U bent bij ons aan het juiste adres.

Opslagruimte huren

Offerte pianoverhuizing

Wilt u uw piano verplaatsen of verhuizen naar een andere locatie? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan