Verhuisofferte aanvragen

  • Drie verhuizers van Flakkee aan het werk

Vraag hier uw verhuisofferte aan!

U gaat verhuizen en wilt graag weten wat het gaat kosten. Uiteraard brengen we graag een verhuisofferte voor u uit. Die is overigens altijd vrijblijvend. De hoogte van een offerte om te gaan verhuizen hangt af van veel zaken. Alles begint met een goede inventarisatie van uw inboedel en alles wat mee moet. Na de inventarisatie werken wij voor u een vrijblijvende offerte uit. We kijken welke speciale spullen uw inboedel bevat, zodat we de juiste materialen meenemen om alles goed te kunnen overbrengen naar de nieuwe locatie.

Direct een offerte aanvragen

Wat kost een verhuisbedrijf

De kosten van het inschakelen van een verhuisbedrijf hangen met name af van de omvang en samenstelling van uw inboedel en wat u precies door het verhuisbedrijf wilt laten uitvoeren. Wilt u weten welke mogelijkheden we u bieden rondom een verhuizing? Kijk dan op onze pagina Werkwijze.

Direct een offerte aanvragen

 

In 2 stappen een verhuisofferte

Wilt u een duidelijke vrijblijvende offerte zonder verrassingen achteraf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent slechts twee stappen verwijderd van een passende verhuisofferte.

Stap 1

Mail ons uw onderstaande gegevens. We nemen dan contact met u op om vrijblijvend uw inboedel te inventariseren voor een vrijblijvende offerte:
Naam :
E-mailadres :
Telefoonnummer :
Verhuisdag

Verhuizen van:
Postcode:
Huisnummer:

Verhuizen naar:
Postcode:
Huisnummer:

Bijzonderheden:

U kunt ook altijd langs komen voor een vrijblijvend gesprek of telefonisch contact op nemen: (0187) 48 21 88

Stap 2

Eén van onze specialisten komt bij u thuis om uw inboedel op te nemen middels een in huis ontwikkelde applicatie. We bespreken wat u zelf doet en wat wij moeten uitvoeren, en daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat voor een perfecte verhuizing zonder zorgen.

Hoe pakken wij uw verhuizing aan

Verhuizen is een kwestie van goede voorbereiding. ‘Een goed begin is het halve werk’ gaat in dit geval zeker op. Niet één inboedel is hetzelfde. Dan kijken we niet alleen naar de hoeveelheid aan spullen die er aanwezig zijn maar ook wat voor spullen en hoe we deze verantwoord uit uw woning kunnen halen en ook weer netjes in uw nieuwe woning kunnen plaatsen.

Hier vindt u onze aanpak

Extra opslagruimte tijdens verhuizing

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig omdat u tijdens de verbouwing/verhuizing even geen plek heeft? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Opslagruimte huren

Download de verhuischecklist

Wilt u weten waar u allemaal rekening mee moet houden voor, tijdens en na uw verhuizing? Download dan onze handige checklist.

Download de verhuischecklist