Onze verhuisservice brengt rust & overzicht

  • Geschiedenis Flakkee

Flakkee verhuisservice

Verhuizen zoals u het voor ogen heeft, dat is de verhuisservice van Flakkee Verhuizers. Want of u nu alleen grote stukken wilt laten verhuizen of tijdens de verhuizing een paar dagen in een vakantiepark wilt verblijven om daarna terug te keren in uw nieuwe geheel ingerichte woning alsof u daar altijd al woonde, wij regelen het voor u. Snel, vakkundig en zoals u het voor ogen heeft.

Specialist in verhuizen

Flakkee Verhuizers is een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat. Verhuizen is een vak, dat merkt u wanneer u ons inschakelt. Want onze service gaat verder dan bij menig collega-bedrijf.

Goed, snel en vooral stressvrij verhuizen staat bij ons voorop. Naast onze kennis hebben we een enorme ervaring in het verhuizen van zakelijke en particuliere inboedels. Standaard in onze verhuisservice zijn onze materialen, waar u vrij over kunt beschikken. U krijgt van ons dozen om uw spullen in te pakken. Maar we kunnen ze natuurlijk ook voor u inpakken. Uw kleding kunt u in de kasten laten hangen. Op de dag van verhuizing nemen we speciale dozen mee waar al uw hanggoed in één keer in gaat. In uw nieuwe woning hangen we ze op dezelfde plaats weer terug, alsof er niets veranderd is.
We hebben door de jaren heen diverse tools en materialen zelf ontwikkeld om uw kostbaarheden en alledaagse spullen te verhuizen. Grote kroonluchters of lampen hoeft u niet te demonteren. We nemen die middels speciale stellages in één keer mee. Dat scheelt u een hoop werk en de kans op beschadigen is minimaal. Dat noemen wij verhuisservice. Maar ook voor echt bijzondere items bent u bij ons aan het juiste adres. Waterbed, aquarium, piano, kunstwerken, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het een keer verhuisd.

Verhuizen zonder stress is altijd mogelijk. Kiest u voor ons hoogste verhuisserviceniveau, dan hoeft u echt helemaal niets te doen. Bij de inventarisatie nemen we niet alleen uw inboedel op, maar leggen ook vast waar uw spullen in de kasten staan en hoe. Wij pakken uw hele huis in en verhuizen het naar de nieuwe locatie. Daar bouwen we alle meubelen weer op en zetten uw spullen exact terug zoals het er in stond. Zo heeft u al uw spullen op uw nieuwe locatie, alsof ze nooit ingepakt zijn geweest. U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn. U kunt bijvoorbeeld zalig genieten in een vakantiepark of uw vakantiewoning. Ondertussen brengen wij uw inboedel over en richten uw nieuwe woning in. Dat kan uiteraard ook met zakelijke inboedels. Dat noemen wij verhuisservice!

Extra opslagruimte tijdens verhuizing

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig, omdat u tijdens de verbouwing/verhuizing even geen plek heeft? U bent bij ons aan het juiste adres.

Download de verhuischecklist

Wilt u weten waar u allemaal rekening mee moet houden voor, tijdens en na uw verhuizing? Download dan onze handige checklist.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Bent u voornemens te gaan verhuizen? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.