Erkende Verhuizers in de regio

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit


Flakkee Verhuizers, uw Erkende Verhuizer in de regio

Wanneer u staat op kwaliteit en zekerheid, dan verhuist u met een Erkende Verhuizer. Erkende Verhuizers zijn namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. Erkende Verhuizers zijn ervaren vakspecialisten die weten wat er komt kijken bij een verhuizing. Daarnaast begrijpen ze als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende stap is. Onze medewerkers stellen u op uw gemak, ze zijn vriendelijk, geven goed advies en doen hun uiterste best om er voor u een leuke dag van te maken. Voor ons is het vanzelfsprekend dat ze vakkundig en discreet omgaan met uw spullen. Al meer dan 50 jaar staan Erkende Verhuizers borg voor service en kwaliteit.

Flakkee Verhuizers is aangesloten bij Erkende Verhuizers

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers. Wij voldoen ruimschoots aan de kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Als bedrijf worden we hierop regelmatig door een onafhankelijke partij getoetst. Ook onze klanten toetsen onze kwaliteit. Door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen wordt onze kwaliteit en werkwijze beoordeeld. De resultaten kunt u hier vinden.

Kiezen voor een Erkende Verhuizer geeft u de zekerheid dat er vakspecialisten bij u aan het werk zijn die uw spullen verantwoord verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Wel of geen Erkende Verhuizer inschakelen?

Verhuizen is verhuizen. Hoe simpel die gedachte ook is, hij is niet juist. Want verhuizen is veel meer dan uw spullen van A naar B brengen. Als ervaren vakspecialist weten wij met meer dan 90 jaar ervaring precies wat er komt kijken bij een verhuizing.

Als Flakkee Verhuizers gaan we zelfs nog een stap verder dan de eisen die de branche- organisatie van ons verlangen. Wilt u weten wat wij precies meer doen, neem dan contact met ons op, we komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren.

Flakkee verhuizers is een erkende verhuizer

Wat kost een Erkende Verhuizer?

We vertellen u graag precies wat uw verhuizing gaat kosten. Daarvoor nemen we uw boedel op en kijken we naar de samenstelling. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maak een vrijblijvende afspraak

Verhuisdozen

Extra opslagruimte tijdens verhuizing

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig, omdat u tijdens de verbouwing/verhuizing even geen plek heeft? U bent bij ons aan het juiste adres.

Opslagruimte huren

Verhuischecklist: wel zo makkelijk

Download de verhuischecklist

Wilt u weten waar u allemaal rekening mee moet houden voor, tijdens en na uw verhuizing? Download dan onze handige checklist.

Download de verhuischecklist