Over ons

  • Geschiedenis Flakkee

Flakkee Verhuizers, dé verhuizers op sokken

Dat wij uw verhuizing uiterst serieus nemen blijkt wel uit het feit dat we altijd verhuizen op onze sokken. Want wanneer we uw spullen in uw nieuwe woning plaatsen is het natuurlijk niet fijn als we met onze vieze schoenen over uw nieuwe vloer lopen. Dat doen we al jaren zo en we zijn van plan om dat vol te houden.

Al meer dan 90 jaar een familiebedrijf

Flakkee Verhuizers is een familiebedrijf met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie. De professionele medewerkers van Flakkee Verhuizers hanteren ‘ouderwetse’ waarden als service, kwaliteit en discretie, maar werken intussen wél met de modernste hulpmiddelen en technieken.

Het transport van een enkel meubelstuk, de overgang van een gezin naar een nieuwe woning, de complexe logistieke operatie van een bedrijfsverhuizing, opslag van inboedels of archieven: Flakkee Verhuizers regelt het vlekkeloos tegen een eerlijke prijs. En of u nu binnen uw eigen stad verhuist of naar de andere kant van de wereld … Als Flakkee Verhuizers het verzorgt, heeft u een hele zorg minder.

De geschiedenis van ons verhuisbedrijf

De oorsprong van het bedrijf ligt in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Gedwongen door de economisch slechte tijden en de werkloosheid begonnen toen veel mensen een eigen bedrijf. Eén van die mensen was Wim Hobbel, die een onderneming in transport van stukgoed en verhuizingen opzette. Het bedrijfje, Bode Hobbel genaamd, deed soms maar vijf verhuizingen per jaar. Het gezin Hobbel telde maar liefst 15 kinderen, waarvan 11 jongens. Dus aan goedkope mankracht was geen gebrek. Eind jaren ’60 fuseerde Bode Hobbel met Bode Both, waarbij de onderneming werd omgedoopt tot Flakkee Expresse.

In 1992, na het afstoten van het stukgoedvervoer, werd de bedrijfsnaam veranderd in Flakkee Verhuizingen. De nieuwe naam omschreef in één woord waar het bedrijf voor stond en wat het deed. Sinds die tijd gaat het snel met het bedrijf. Flakkee Verhuizingen start in 1998 een afdeling gespecialiseerd in vervoer voor de meubelgroothandel en interieurwinkels, later aangevuld met de afdeling keukenlogistiek.

Verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam

Het verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving

Flakkee verhuizers is sinds jaar en dag actief in Rotterdam en omgeving. Dit zorgt ervoor dat Flakkee Verhuizers nu vestigingen en steunpunten heeft in Hellevoetsluis, Zierikzee, Oud-Beijerland, Hendrik-Ido-Ambacht, Rotterdam en Middelharnis.

Onze locaties

Verhuisdozen van Flakkee Verhuizers

Het team van Flakkee Verhuizers

Verhuizen is mensenwerk, daarom zijn we trots op ons team. Met vereende krachten verhuizen we iedere dag particulieren en bedrijven.

Ons team

Verhuizing in regio Rotterdam

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Bent u voornemens te gaan verhuizen? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Maak een afspraak