Verhuizen

  • Verhuizers aan het werk

Voor ons is iedere verhuizing anders

U wilt gaan verhuizen. Voor ons is het dan van belang wat uw situatie is. Gaat het om een particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing, seniorenverhuizing, verhuizing naar het buitenland of wilt u iets bijzonders laten verhuizen zoals een piano of een kunstwerk. Voor ons is iedere verhuizing anders. We pakken het net even iets anders aan, omdat iedereen andere behoeften heeft. Zo weet u, dat u altijd een verhuizing op maat heeft en dat is een hele zorg minder.

Seniorenverhuizing

Wij hebben een speciale service voor seniorenverhuizingen, want deze groep verdient wat ons betreft speciale aandacht. Daarnaast hebben ze andere eisen.

Particuliere verhuizing

De meest voorkomende verhuizing. Toch is iedere verhuizing voor ons een project op zich. Want iedereen wil goed, snel en plezierig verhuizen

Bijzondere spullen verhuizen

In de afgelopen 90 jaar hebben we zo’n beetje alles al verhuisd. Toch worden we nog graag verrast. Heeft u iets bijzonders? We horen het graag.

Piano verhuizen

Een piano, pianola of vleugel is bijna altijd een instrument met een grote emotionele waarde voor de eigenaar. Het verhuizen of transporteren ervan verdient dus extra aandacht en expertise.

Meer informatie

Opslagruimte

Uw spullen tijdelijk opslaan, of past het niet allemaal in uw nieuwe woning. Wij kunnen het opslaan voor u.

Meer informatie

Verhuisservice

Wilt u zelf verhuizen, maar heeft u wel een lift nodig of wilt u het transport geregeld hebben? Dat kan.

Meer informatie