Particulier verhuizen is ons dagelijkse werk

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Particuliere verhuizing

U gaat verhuizen. Voor de meeste van onze opdrachtgevers is dit een spannende dag. Voor ons is het dagelijkse kost. Het is ons werk. En ook al lijkt het allemaal niet te ingewikkeld, verhuizen is een vak. Wij zorgen ervoor dat u, als het even kan, in één dag een nieuw thuis hebt.

Specialist in particuliere verhuizingen

Een waterbed, piano, bank, schilderijen, antiek … Zonder dat u het zich misschien realiseert heeft u veel meer bijzondere spullen dan u zelf denkt. Niet alles is even eenvoudig te verhuizen, daarom hebben we vele speciale hulpmiddelen om al uw kostbaarheden goed, veilig en snel naar uw nieuwe onderkomen te brengen.

Verhuizen is iets persoonlijks. Buiten dat we al uw persoonlijke bezittingen overbrengen naar uw nieuwe huis, ziet iedereen zijn of haar verhuizing anders voor zich. Daarom verhuizen we zoals u dat wilt, gecombineerd met de kennis die we als familiebedrijf de afgelopen 90 jaar hebben opgedaan. Zo kunt u bij ons zelf bepalen hoeveel u ons wilt laten doen. Doet u meer, dan betaalt u minder. Nemen wij alles uit handen, dan hoeft u er in principe niet eens bij te zijn.

 

Verhuispakketten, altijd een verhuizing op maat

Hieronder treft u vier verhuispakketten aan die we standaard aanbieden. Combinaties zijn uiteraard mogelijk na overleg.

Transport

U regelt alles zelf. Van het inpakken, coderen van de dozen tot het demonteren van de kasten. Wij komen alleen om al uw spullen in te laden en op het nieuwe adres weer uit te laden.

Basis
Van ons ontvangt u vooraf dozen en middelen om alles goed zelf in te pakken. Verder laat u alles staan. Wij demonteren uw grote stukken zoals kasten, en meubelstukken. Eenmaal op uw nieuwe adres zetten we alles weer in elkaar en op de juiste plek.

Plus
U laat de complete verhuizing aan ons over. Zelf heeft u wat persoonlijke spullen ingepakt en wij doen de rest. U bent tijdens de verhuizing wel aanwezig om aanwijzingen te geven waar nodig. Op uw nieuwe locatie laden we alles uit, zetten de grote stukken op zijn plek en monteren die weer, zodat u zelf alles op uw gemak kunt gaan inruimen.

Luxe

De verhuizing uit uw dromen. U laat álles aan Flakkee Verhuizers over. U pakt wat persoonlijke spullen en gaat er lekker twee dagen tussenuit. Ondertussen pakken wij uw hele inboedel in en verhuizen die. Omdat we foto’s maken van indeling van uw kasten ruimen we alles weer in zoals het in uw oude huis was. Wanneer u na twee dagen weg, weer uitgerust thuiskomt in uw nieuwe huis staat alles weer op zijn (nieuwe) plek.

 

In alle gevallen verzorgt Flakkee Verhuizers het transport, inclusief het in- en uitladen van de verhuiswagen. Wij zorgen tevens voor alle benodigde materialen, van dozen en schilderijkartons tot en met garderobeboxen en matrashoezen.

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

Inventarisatie van de verhuizing, doorspreken van uw wensen en behoeften.

Dag van verhuizing

Uitvoeren van de verhuizing, zoals vooraf met u besproken. Alles wordt snel en vakkundig ingeladen en op uw nieuwe adres weer op zijn plaats gezet.

Na de verhuizing

U krijgt ruim de tijd om alles uit de dozen te halen. Desgewenst kunnen we u helpen bij de inrichtingsklusjes.

Offerte verhuizing

Wilt u verhuizen zonder zorgen en binnen een dag weer thuis zijn in uw nieuwe huis?

Vraag een offerte aan

Extra opslagruimte

Uw spullen opslaan, omdat u nog niet in uw nieuwe woning kan? Wij regelen het.

Opslagruimte huren

Checklist verhuizing

Een handige checklist voorafgaand aan uw verhuizing, zodat u helemaal goed voorbereid bent.

Checklist downloaden