Verhuisbedrijf Ridderkerk

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Flakkee Verhuizers, Ridderkerk

Met onze twee vestigingen en vier steunpunten in de regio Zuid-Holland / Zeeland, zijn wij het vertrouwde verhuisbedrijf voor Ridderkerk en omgeving. Naast onze verhuisservice bieden wij ook opslagfaciliteiten en diverse verhuismaterialen, zoals extra verhuisdozen, een verhuislift en andere hulpmiddelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Verhuizen van of naar Ridderkerk?

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Ridderkerk? Dan bent u bij Flakkee Verhuizers aan het juiste adres. Als erkend verhuisbedrijf in Ridderkerk en omstreken bieden wij een complete verhuisservice voor zowel particulieren als bedrijven. Vanuit onze vestigingen en steunpunten, en met medewerkers die in de regio Ridderkerk wonen, kunnen we uw verhuizing efficiënt, snel en zorgeloos uitvoeren tegen een scherp tarief. Benieuwd hoe wij uw verhuizing aanpakken? Kijk dan hier:
Werkwijze Flakkee Verhuizers>>

Bent u benieuwd wat Flakkee Verhuizers voor uw specifieke verhuizing kan betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte op maat op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten.
Maak een vrijblijvende afspraak >>

Uw bedrijf verhuizen van of naar Ridderkerk?

Ook voor zakelijke verhuizingen zijn wij het erkende verhuisbedrijf in de regio Ridderkerk. Voor interne verhuizingen en externe archiefopslag kunt u eveneens bij ons terecht. Wilt u weten hoe we uw zakelijke verhuizing aanpakken?
Zakelijke verhuizingen >>

Specialist in verhuizen

Flakkee Verhuizers is al meer dan 90 jaar als familiebedrijf gespecialiseerd in verhuizen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat elke verhuizing uniek is. Of u nu als particulier, senior of bedrijf verhuist, als erkend verhuisbedrijf in de regio Ridderkerk bieden wij voor elk type verhuizing een passende oplossing. Onze diensten omvatten onder andere:

Seniorenverhuizingen

Wij verhuizen senioren met de grootste zorg. Heeft u bijvoorbeeld meubels die in de opslag moeten? Wij regelen dat voor u. Lees meer over:
Seniorenverhuizingen >>

Bedrijfsverhuizingen

Bij bedrijfsverhuizingen is een zorgvuldige planning essentieel. Wij begrijpen dat minimale overlast en continuïteit van uw werkzaamheden belangrijke wensen zijn. Lees meer over:
Bedrijfsverhuizingen >>

Particuliere verhuizingen

Wij verhuizen voornamelijk particulieren en bieden diverse verhuispakketten aan. Zo kunnen particulieren zelf bepalen in hoeverre zij ontzorgd willen worden:
Particuliere verhuizingen >>

Internationale verhuizingen

Wij verzorgen regelmatig internationale verhuizingen. Verhuizen naar het buitenland vereist vaak meer voorbereiding dan een binnenlandse verhuizing. Lees hier alles wat u moet weten:
Internationale verhuizingen >>

Piano of instrumenten verhuizen

Het verhuizen of vervoeren van een piano of vleugel is een delicate aangelegenheid en verdient daarom de grootst mogelijke zorg:
Piano verhuizen >>

Verhuisservice

Bij Flakkee Verhuizers verhuist u op uw eigen voorwaarden. Onze verhuisservice biedt rust en overzicht. Verken de mogelijkheden:
Verhuisservice >>

Verhuizen met tijdelijke opslag

Geen zorgen als u uw oude woning al uit moet en uw nieuwe woning nog niet klaar is. Bij ons kunt u uw spullen tijdelijk opslaan in een van onze speciaal ingerichte opslagloodsen.
Verhuisopslagruimte>>

Particuliere verhuizing

Hoe pakken wij uw verhuizing aan?

Benieuwd hoe we uw verhuizing snel en vakkundig aanpakken? Hier treft onze werkwijze aan:

Senioren verhuizing

Wat gaat mijn verhuizing kosten?

We vertellen u graag precies wat uw verhuizing gaat kosten. Daarvoor nemen we uw inboedel op en kijken we naar de samenstelling. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Maak een vrijblijvende afspraak

Zakelijke verhuizing

Extra opslagruimte tijdens verhuizing

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig, omdat u tijdens de verbouwing/verhuizing even geen plek heeft? U bent bij ons aan het juiste adres.