Tips voor na uw verhuizing

  • Verhuizer met verhuisdozen en een karretje

Tips voor na uw verhuizing

Eindelijk, u bent verhuisd. Na maanden voorbereiding woont u op een nieuw adres. Nog niet alles is uitgepakt en nu is het zaak om alles weer spoedig op de rit te hebben. Hieronder vindt u een aantal tips voor als u net verhuisd bent.

Tips voor na uw verhuizing

1. Vrije dagen

Het is verstandig om na u verhuizing een paar dagen vrij te plannen. Het kost even tijd om te zorgen dat u en uw gezin het dagelijks leven weer kunnen oppakken. Een paar dagen vrij zorgt ervoor dat u de meest noodzakelijke zaken weer snel op de rit hebt.

2. Alles heeft zijn plek

U staat er niet bij stil, maar veel spullen hebben een vaste plek zonder dat u erbij nadenkt. Uw sleutels, portemonnee, de spaarkaart … zorg dat u snel weer een vaste plek heeft voor dit soort zakelijke dingen. Het zorgt ervoor dat u zich snel weer thuis voelt.

3. Uitpakken

Uiteraard moet alles weer uitgepakt worden. De een gaat hier makkelijk mee om, voor de ander valt het tegen. U kunt altijd een beroep doen op uw verhuizer. We kunnen u ook komen helpen met uitpakken.

4. Doorgeven gemeente

Pas na uw verhuizing kunt u doorgeven dat u op het nieuwe adres woont bij uw gemeente. Veelal kan dit digitaal. De gemeente geeft uw verhuizing door bij veel instanties, zoals bijvoorbeeld bij de vuilophaaldienst.

Elke verhuizing is anders

Hoe pakken wij uw verhuizing aan?

Benieuwd hoe we uw verhuizing snel en vakkundig aanpakken? Hier treft u onze werkwijze aan.

Specialist is alle soort verhuizing

Specialist in alle soorten verhuizing

Een zakelijke verhuizing, verhuizing binnen één pand, particuliere verhuizing, verhuizen naar het buitenland. Wij zijn specialist in alle soorten verhuizingen.

Symbool zakelijke verhuizing

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Bent u voornemens te gaan verhuizen? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.