Tips voor tijdens de verhuizing

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Tips voor tijdens de verhuizing

Dan is het zo ver, de grote dag is aangebroken en u gaat verhuizen. Als u met ons verhuist beginnen we bijtijds, zodat alles op tijd gereed is in uw nieuwe woning om daar te overnachten. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden op de dag van uw verhuizing.

Tips voor tijdens de verhuizing

1.Belangrijke spullen

Houd belangrijke zaken, zoals medicijnen, waardepapieren, sleutels maar ook nachtkleding, apart van uw spullen. Pak ze in een weekendtas en leg ze alvast in uw auto. Zo heeft u alle zaken die belangrijk zijn bij de hand, mocht dat nodig zijn.

2. Koffie en iets te eten

Zorg dat u eten en drinken voor de dag zelf niet inpakt maar los meeneemt. Verhuizen is intensief, dus een kop koffie en iets te eten op zijn tijd is wel zo handig.

3. Opsplitsen

Als op een goed moment alles in de verhuiswagen zit of in je eigen bus of aanhanger en de eerste vracht gaat naar de nieuwe woning, zorg dan dat je zelf bij het uitladen bent. Daar ben je nodig om aanwijzingen te geven. Op je oude adres is de opdracht simpel, alles moet mee!

4. Noodzakelijke eerst uitpakken

Zo aangekomen op je nieuwe adres is het belangrijk dat je eerst zorgt dat jij en je gezin kunnen slapen. Zorg dus dat je de bedden als eerste opbouwt. Deze moeten dus ook als laatste in de verhuiswagen of je aanhanger tijdens het eerste transport.

Symbool particuliere verhuizing

Hoe pakken wij uw verhuizing aan?

Benieuwd hoe we uw verhuizing snel en vakkundig aanpakken? Hier treft u onze werkwijze aan.

Symbool seniorenverhuizing

Specialist in alle soorten verhuizing

Een zakelijke verhuizing, verhuizing binnen één pand, particuliere verhuizing, verhuizen naar het buitenland. Wij zijn specialist in alle soorten verhuizingen.

Symbool zakelijke verhuizing

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Bent u voornemens te gaan verhuizen? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.