Bijzondere spullen verhuizen

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit


Niet alledaagse spullen verhuizen? Wij regelen het.

Een aquarium, waterbed, een antieke kast, uw piano, pianola of vleugel een enorm beeld van 2 meter het zijn zo maar een paar zaken die niet eenvoudig zijn om te verhuizen. Althans niet voor iedereen, want voor ons is het bijna gesneden koek. In de meer dan 90 jaar dat ons familiebedrijf bestaat hebben we nagenoeg alles al een keer verhuisd. Wij weten er wel raad mee.

Specialist in bijzondere verhuizingen

Het verhuizen van niet alledaagse zaken is een van onze specialiteiten. Door de jaren heen hebben we verschillende technieken ontwikkeld om elke inboedel op de juiste manier in te pakken, uit een gebouw te transporteren en heelhuids op de nieuwe bestemming te krijgen. Daarbij zijn zaken als een ouderwetse wasmachine met beton in de voet, amerikaanse koelkasten en waterbedden voor ons bijna dagelijks kost.

Door de jaren heen hebben we in huis diverse tools en materialen ontwikkeld om bijzondere items te verhuizen. Wat dacht u van grote kroonluchters of lampen. Bij ons hoeven deze niet gedemonteerd te worden. We verhuizen ze middels speciale stellages. Dat scheelt veel werk en de kans op beschadigen is minimaal.
Ook het verhuizen van kunst voeren we zeer regelmatig uit. Deze verpakken we in transportboxen indien nodig, zodat uw kostbaarheden goed en veilig op de nieuwe bestemming terecht komt.

Ook met uw Aquarium of waterbed weten wij raad. Zo hebben we speciale pompen om uw waterbed goed en netjes te ontdoen van water. Daarna vouwen we de matras op een speciale wijze op voor transport. Eenmaal op locatie bouwen we het bed vaak als eerste weer op en vullen het met voorverwarmd water, zodat u bed ’s avonds weer op temperatuur is. De wijze van verhuizen van een Aquarium hangt sterk af van de omvang. Afhankelijk van de grootte verhuizen we de vissen in het Aquarium of in een aparte container. Onze specialist komt altijd vooraf kijken en bespreekt met u de meest passende methode voor uw situatie. Iedere verhuizing, zeker van bijzondere spullen, gaat altijd in overleg met u.

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

We inventariseren wat er verhuisd moet worden en waar het naar toe moet. We maken daarbij een plan van aanpak in overleg met u.

Dé verhuizing

In bijzondere gevallen pakken we soms een dag van te voren speciale zaken al in. Bij de verhuizing gebruiken de best passende techniek en materialen voor het verplaatsen van uw item.

Op de bestemming

Eenmaal aangekomen gaan we het item op zijn plek zetten. Vooraf bekijken we altijd de nieuwe situatie zodat we de juiste middelen bij ons hebben zoals een verhuislift. Indien nodig.

Offerte bijzondere verhuizing

Wilt u een bijzonder item verplaatsen of verhuizen naar een andere locatie? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Maak een afspraak

Extra opslagruimte

Sommige spullen tijdelijk geconditioneerd opslaan, omdat u tijdens de verbouwing/verhuizing even geen plek heeft? U bent bij ons aan het juiste adres.

Opslagruimte huren

Checklist verhuizing

Wilt u vooraf weten wat u kunt doen, download hier de handige checklist voorafgaand aan uw verhuizing, zodat u goed voorbereid bent.

Checklist downloaden