Verhuistips van Flakkee Verhuizers

  • Een verhuizer bij verhuisbedrijf

Verhuizen, dit zijn de tips van Flakkee Verhuizers

Als je al meer dan 90 jaar van verhuizen je vak gemaakt hebt, dan kun je spreken van ervaring. Die verhuiservaring zetten we iedere dag in om consumenten en bedrijven te helpen met hun verhuizing. Die tips delen we graag met u, zodat u uw verhuizing zo goed mogelijk kunt laten verlopen, of u het nu zelf uitvoert of dat u een Erkende Verhuizer in de arm neemt.

De beste tips voor verhuizen

Het is niet flauw bedoeld, maar één van de beste tips is; huur een verhuizer in. Want verhuizen lijkt makkelijk, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. U kunt de hoogte van een verhuisofferte beïnvloeden door zelf zaken uit te voeren en de lastige dingen over te laten aan de verhuizer. Maar er zijn veel meer tips. We hebben ze opgedeeld in drie categorieën voor u:

Tips voorafgaand aan de verhuizing, u vindt ze hier
Tips voor tijdens de verhuizing, u vindt ze hier
Tips voor na de verhuizing, u vindt ze hier

Hoe pakken wij uw verhuizing aan

Verhuizen is een kwestie van goede voorbereiding. ‘Een goed begin is het halve werk’ gaat in dit geval zeker op. Niet één inboedel is hetzelfde. Dan kijken we niet alleen naar de hoeveelheid aan spullen die er aanwezig is maar ook wat voor spullen en hoe we deze verantwoord uit uw woning kunnen halen en ook weer netjes in uw nieuwe woning kunnen plaatsen.

Verhuis ABC

In de afgelopen 90 jaar zijn we zo veel zaken tegengekomen, dat we een ‘verhuis ABC’ hebben opgesteld.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We vertellen u graag precies wat uw verhuizing gaat kosten. Daarvoor nemen we uw inboedel op en kijken we naar de samenstelling. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.