Seniorenverhuizing

  • Zo gaan wij te werk!

Seniorenverhuizing verdient extra aandacht

Voor het verhuizen van senioren hebben we een aparte service. Wat ons betreft verdient deze groep speciale aandacht. Een verhuizing is altijd een spannende en stressvolle gebeurtenis. Door de dag rustig en geordend te laten verlopen en onze opdrachtgevers goed te informeren, beperken we de spanning. Maar we doen meer.

Specialist in het verhuizen van senioren

Door onze lange ervaring van meer dan 90 jaar kennen we de behoeften van bijzondere doelgroepen. Daarom laten we een seniorenverhuizing niet te gehaast verlopen. Verhuizen op leeftijd is intensief en dan is het tijdens de verhuisdag goed om mensen extra op hun gemak te stellen.

Het in en uit elkaar halen van kasten wil deze groep vaak liever niet zelf doen. Daarom kunnen we alles inpakken, demonteren en na de verhuizing weer monteren. Uiteraard zetten we alles weer op zijn plaats in de nieuwe situatie. We ruimen wat extra tijd in om de meubelen daar te zetten waar u wilt. Want u moet er natuurlijk niet aan denken om zelf te gaan sjouwen en schuiven met grote stukken.

Passen al uw meubelen niet in uw nieuwe woning? Geen nood. We kunnen de meubelen die overblijven ook opslaan of laten bezorgen op een ander adres. Bijvoorbeeld bij uw kinderen. Kunt u de meubelen niet kwijt en wilt u ze niet opslaan, dan kunnen we er ook voor zorgen dat de meubelen die u over heeft verkocht worden of naar een goed doel gaan. Ook daarin kunnen we u ondersteunen, of we regelen het voor u.

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

We inventariseren wat er is en kijken wat u mee wilt nemen en wat naar een andere locatie moet, indien van toepassing.

Dag van verhuizing

We starten bijtijds, zodat u aan het einde van de dag in uw nieuwe huis kunt slapen, met de meubelen op zijn plaats.

Na de verhuizing

Na uw verhuizing kunnen we u helpen met alle voorkomende werkzaamheden, zoals het ophangen van spullen of inrichten van de ruimtes.

Offerte seniorenverhuizing

Wilt u verhuizen zonder zorgen en binnen een dag weer thuis zijn in uw nieuwe huis?

Vraag een offerte aan

Extra opslagruimte

Uw spullen opslaan, omdat ze niet in uw nieuwe woning passen of afleveren op een ander adres (uw kinderen)? Wij regelen het.

Opslagruimte huren

Checklist verhuizen

Een handige checklist voorafgaand aan uw verhuizing, zodat u helemaal goed voorbereid bent.

Checklist downloaden