Verhuisbedrijf Hellevoetsluis

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Flakkee Verhuizers, Hellevoetsluis

Er zijn een aantal zaken die u voorafgaand aan uw verhuizing kunt doen om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u onze checklists gebruiken, maar hieronder treft u nog een aantal tips aan.

Verhuistips voor uw verhuizing

1. Begin op tijd
Begin ruim op tijd met het inpakken van uw inboedel. Doe niet alles in één keer. Maar pak per week een kamer of een deel ervan in. Zo blijft inpakken leuk en gaat het makkelijker.

2. Geen volle dozen
U heeft als het goed is voldoende dozen, dus vul ze voor 3/4 of minder. Dan zijn de dozen niet te zwaar om te tillen. U heeft tenslotte toch voldoende dozen.

3. Noteer wat er inzit en waar ze naartoe moeten
Zet op uw dozen wat er inzit en naar welke kamer ze moeten in uw nieuwe huis. Op die manier kunt u snel zaken terugvinden en hoeft u niet veel meer te tillen na de verhuizing. U kunt ook de dozen nummeren en op die manier aangeven welke nummers naar welke ruimtes moeten in uw nieuwe huis.

4. Pak goed in, maar niet te goed
Zaken die niet breekbaar zijn hoeft u niet heel goed in te pakken, ze moeten er toch weer snel uit. Pak glas en servies wel goed in. Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en stop ze in (kleine) dozen. Zet glaswerk rechtop en leg borden plat in de doos, dan zijn ze het sterkst.

5. Laat maar uitsteken
Past het niet in de doos, laat het dan er maar bovenuit steken. De verhuizers zien het liefst alles in een doos zitten, dat verplaatst het makkelijkste. Dozen die openstaan gaan gewoon bovenop in de vrachtwagen.

6. Hanggoed mag blijven hangen
Kleding op een hanger die in uw kast hangt mag blijven hangen. We nemen speciale dozen mee waarin we het in één keer overhangen en terughangen in uw nieuwe huis. Dat scheelt veel inpakwerk.

Symbool verhuizen

Hoe pakken wij uw verhuizing aan?

Benieuwd hoe we uw verhuizing snel en vakkundig aanpakken? Hier treft u onze werkwijze aan.

Symbool verhuizen

Specialist in alle soorten verhuizing

Een zakelijke verhuizing, verhuizing binnen één pand, particuliere verhuizing, verhuizen naar het buitenland. Wij zijn specialist in alle soorten verhuizingen.

Symbool verhuizen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Bent u voornemens te gaan verhuizen? We komen graag vrijblijvend langs, stellen een plan op en voorzien u van een vrijblijvende offerte.