Verhuisbedrijf Flakkee

  • Een verhuizer draagt alle verhuisdozen naar de vrachtwagen

Flakkee Verhuizers, hét erkende verhuisbedrijf in Rotterdam

Flakkee Verhuizers is een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat. Verhuizen is een vak, dat merkt u wanneer u ons inschakelt. Want onze service gaat verder dan bij menig collega-bedrijf. Goed, snel en vooral stressvrij verhuizen staat bij ons voorop.

Ruim 90 jaar ervaring

Stressvrij verhuizen, wij maken het mogelijk

Onze verhuisservice is ongeëvenaard

Wij regelen alle benodigde verhuismaterialen, zoals bijvoorbeeld dozen

Verhuizen op maat, van veel zelf doen tot alles aan ons overlaten

Altijd vooraf een vrijblijvende offerte

Van piano tot waterbed, wij regelen het

Met 6 vestigingen altijd in de buurt

Meer informatie

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

Inventarisatie van de verhuizing, doorspreken van uw wensen en behoeften.

Dag van verhuizing

Uitvoeren van de verhuizing, zoals vooraf met u besproken. Alles wordt snel en vakkundig ingeladen en op uw nieuwe adres weer op zijn plaats gezet.

 

Na de verhuizing

U krijgt ruim de tijd om alles uit de dozen te halen. Desgewenst kunnen we u helpen bij de inrichtingsklusjes.

Wilt u een verhuisbedrijf inhuren?

 We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij komen vooraf altijd bij u langs om een juiste inschatting te maken. Dat voorkomt verdelende situaties tijdens de verhuizing en verrassingen achteraf.

Seniorenverhuizing

Voor het verhuizen van senioren hebben we een aparte service. Wat ons betreft verdient deze groep speciale aandacht. Een verhuizing is een spannende gebeurtenis. Door de dag rustig en geordend te laten verlopen beperken we de impact.

Bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing spelen meerdere factoren mee, zoals kunnen doorwerken, telefonische bereikbaarheid, archief meeverhuizen en snel weer operationeel zijn. Wij kennen het klappen van de zweep. Test ons maar.

Internationale verhuizing

Een verhuizing naar het buitenland is vaak meer dan verhuizen over een grote afstand. Verhuist u binnen Europa of over zee, beide hebben een andere aanpak en expertise nodig. Uw verhuizing waar naartoe ook, wij regelen het.

Dit vertellen klanten over ons:


 

Netjes op sokken gelopen en daardoor bleven de vloeren schoon. Dat scheelt een hoop schoonmaken 😉 Verhuizers waren netjes en gezellig, dat geeft een relaxte verhuizing. Blijf vooral zo doorgaan!!

Het team (wat kwam inpakken en verhuizen) was enorm goed op elkaar ingespeeld en werkte al jaren samen. Ze waren erg vriendelijk, netjes, en behandelden onze spullen met zorg. Alles netjes en snel over, zonder beschadigingen. Er is nog geen vaas gebroken.