Erkende verhuizers, dan moet u Flakkee Verhuizers hebben!

  • Een verhuizer draagt alle verhuisdozen naar de vrachtwagen

Dé Erkende Verhuizer van Rotterdam en omgeving

Sinds jaar en dag is Flakkee Verhuizers een erkend verhuisbedrijf. Als familiebedrijf nemen wij verhuizen zeer serieus. Zo werken wij bij u binnen op sokken, zodat uw nieuwe vloer schoon en netjes blijft. We bieden een service die verdergaat dan bij andere verhuizers. Met vestigingen in Middelharnis, Rotterdam, Hellevoetsluis, Zierikzee, Oud-Beijerland en Hendrik-Ido-Ambacht, zijn we altijd in de buurt.

 

Ruim 90 jaar ervaring

Stressvrij verhuizen, wij maken het mogelijk

Onze verhuisservice is ongeëvenaard

Wij regelen alle benodigde verhuismaterialen, zoals bijvoorbeeld dozen

Verhuizen op maat, van veel zelf doen tot alles aan ons overlaten

Altijd vooraf een vrijblijvende offerte

Van piano tot waterbed, wij regelen het

Met 6 vestigingen altijd in de buurt

Regel mijn verhuizing

Zo gaan wij te werk

Voorbereiding verhuizing

Inventarisatie van de verhuizing, doorspreken van uw wensen en behoeften.

Dag van verhuizing

Uitvoeren van de verhuizing, zoals vooraf met u besproken. Alles wordt snel en vakkundig ingeladen en op uw nieuwe adres weer op zijn plaats gezet.

 

Na de verhuizing

U krijgt ruim de tijd om alles uit de dozen te halen. Desgewenst kunnen we u helpen bij de inrichtingsklusjes.

Een erkend verhuisbedrijf inhuren?

 Met een Erkende Verhuizer bent u altijd zeker van uw zaak. Als Flakkee Verhuizers doen we daar qua service graag nog een schepje bovenop. Zo verhuizen we op onze sokken en komen we vooraf altijd vrijblijvend de verhuizing opnemen. Dat voorkomt vervelende situaties en verrassingen rondom uw verhuizing.

Seniorenverhuizing

Voor het verhuizen van senioren hebben we een aparte service. Wat ons betreft verdient deze groep speciale aandacht. Een verhuizing is een spannende gebeurtenis. Door de dag rustig en geordend te laten verlopen beperken we de impact.

Bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing spelen meerdere factoren mee, zoals kunnen doorwerken, telefonische bereikbaarheid, archief meeverhuizen en snel weer operationeel zijn. Wij kennen het klappen van de zweep. Test ons maar.

Internationale verhuizing

Een verhuizing naar het buitenland is vaak meer dan verhuizen over een grote afstand. Verhuist u binnen Europa of over zee, beide hebben een andere aanpak en expertise nodig. Uw verhuizing waar naartoe ook, wij regelen het.

Dit vertellen klanten over ons:


 

Ouderwets, zoals het overal zou moeten zijn. Ze doen wat ze beloven en wat afgesproken is.

Vriendelijke verhuizers. Ze deden met plezier hun werk en werken netjes, voorzichtig en razendsnel. Ik heb geen verbeterpunten, houden zo!

Efficiëntie, snelheid en vriendelijkheid van de verhuizers. Ik verwacht niet ooit weer te verhuizen, maar indien het toch zou gebeuren zal ik zeker gebruikmaken van Flakkee Verhuizers.