Wasmachine verhuizen

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Wasmachine verhuizen

De moderne wasmachine wordt door nieuwe technieken gelukkig steeds lichter. Maar er zijn nog steeds talloze exemplaren die erg zwaar zijn. Hoewel we speciale til- en transporttools hebben die een wasmachine een trap op of af kan vervoeren, gebruiken we doorgaans onze eigen kracht en tiltechniek. Als verhuizer weet je hoe je een wasmachine moet vastpakken en optillen en onze opdrachtgevers staan vaak vreemd te kijken als we met twee personen een zware wasmachine van zolder in één keer naar beneden tillen zonder pauze en zonder dat we iets beschadigen. Ervaring en kennis van tillen, meer is het niet.

Particulier

Een bedrijfsverhuizing is een complex logistiek proces, dat u niet vaak zult begeleiden. En dat hoeft ook niet. Wij nemen met gemak uw zorg uit handen.

Senioren

Sommige mensen doen het helemaal zelf. Maar de makkelijkste, veiligste en best verzekerde manier is toch wel een verhuizing met de hulp van een

Zakelijk

Sommige mensen doen het helemaal zelf. Maar de makkelijkste, veiligste manier is toch wel een verhuizing met de hulp van een professionele verhuizer.