Kunst verhuizen

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Kunst verhuizen

Over het verhuizen van kunst worden vaak vragen gesteld. Het verhuizen van kunst is een zaak van veel ervaring. Schilderijen kunnen in transportboxen of kisten geplaatst worden.

Ruimte voor een tussenkop

Dat is eigenlijk een van de meest eenvoudige manieren om kunststukken te transporteren. Alle tools, verpakkingen en transportmiddelen hebben we in huis om dit goed uit te voeren. Bij het verhuizen van beelden en stellages is het telkens inventariseren hoe dit het beste kan. Indien noodzakelijk laten we bekistingen op maat maken om het te vervoeren. Tot op de dag van vandaag is het nog nooit fout gegaan, maar het is wel goed om te weten dat we ruimschoots verzekerd zijn voor die ene keer dat …

Particulier

Een bedrijfsverhuizing is een complex logistiek proces, dat u niet vaak zult begeleiden. En dat hoeft ook niet. Wij nemen met gemak uw zorg uit handen.

Senioren

Sommige mensen doen het helemaal zelf. Maar de makkelijkste, veiligste en best verzekerde manier is toch wel een verhuizing met de hulp van een

Zakelijk

Sommige mensen doen het helemaal zelf. Maar de makkelijkste, veiligste manier is toch wel een verhuizing met de hulp van een professionele verhuizer.