Archiefopslag

  • Wij pakken graag de spullen voor u in en uit

Archiefopslag

Hoe gek het ook klinkt, we kunnen ook een verhuizing voorkomen. Als uw organisatie groeit, krijgt u vroeg of laat te maken met ruimtegebrek. Dan is het zonde als bepaalde ruimtes binnen uw bedrijfspand in beslag worden genomen door archieven.

Tussenkop

Door uw papieren of digitale media door ons te laten opslaan en beheren kunt u een verhuizing naar een groter pand uitstellen of zelfs voorkomen. Bovendien ligt uw waardevolle informatie bij ons een stuk veiliger! Onze speciale opslagloodsen zijn optimaal beveiligd tegen brand en inbraak, en moderne installaties zorgen er voor een constante temperatuur en vochtigheidsgraad. Zo lopen uw kostbare documenten en/of apparatuur geen enkel risico. Hebt u een keer een bepaald document uit uw archief nodig? Geen probleem. Wij zoeken het snel voor u op en sturen het per e-mail, post of koerier naar u toe. Overigens, als u echt drastisch wilt opruimen … ook archiefvernietiging behoort tot ons dienstenpakket.

Particulier

Een bedrijfsverhuizing is een complex logistiek proces, dat u niet vaak zult begeleiden. En dat hoeft ook niet. Wij nemen met gemak uw zorg uit handen.

Senioren

Sommige mensen doen het helemaal zelf. Maar de makkelijkste, veiligste en best verzekerde manier is toch wel een verhuizing met de hulp van een

Zakelijk

Sommige mensen doen het helemaal zelf. Maar de makkelijkste, veiligste manier is toch wel een verhuizing met de hulp van een professionele verhuizer.