Referentie van Flakkee verhuizers
Referentie van Flakkee verhuizers

Referenties

Fortis

Een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Fortis biedt haar particuliere, zakelijke en institutionele klanten een totaalpakket van producten en diensten via de eigen kanalen, en via het verzekeringsintermediair en andere partners.

Zadkine

Zadkine biedt beroepsopleidingen aan en leidt op voor 26 beroepsrichtingen, variërend van administratie tot werktuigbouwkunde, en van verkoop tot het kappersvak. Er zijn meer dan 500 opleidingen, korte en langere trajecten, in verschillende combinaties van werken en leren. De opleidingen worden gegeven op verschillende niveaus en in voltijd of deeltijd. Op deze manier kunnen leerlingen van Zadkine zich ontwikkelen, blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Er zijn zo'n 60 Zadkine-scholen, verspreid over Groot-Rotterdam.

Grafische Lyceum

Vernieuwend, ondernemend en eigenwijs: dat is het Grafisch Lyceum Rotterdam. Toonaangevend in Nederland met meer dan 40 verschillende studierichtingen en 100 innovatieve cursussen voor de wereld van media, design en technologie.

PCPO

De Vereniging voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs Hoeksche Waard is een jonge vereniging die in januari 2004 haar eerste lustrum heeft gevierd.
De Vereniging telt achttien scholen, zestien basisscholen, één school voor speciaal basisonderwijs en een school voor zeer moeilijk lerenden. De scholen staan verspreid in de Hoeksche Waard in de kernen Mijnsheerenland, Westmaas, Klaaswaal, Numansdorp, Piershil, Zuid-Beijerland, Oud-Beijerland, Heinenoord, ’s-Gravendeel, Puttershoek en Strijen. De nevenvestiging ZML staat in Sommelsdijk. De scholen worden door 3800 leerlingen bezocht. Er werken 380 personeelsleden. De vereniging heeft de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel staan. Het bestuur ziet de scholen als lerende organisaties, waarbinnen elke collega een professionele inbreng kan hebben. Scholing en mobiliteit zijn hierbij belangrijke onderdelen.