Bedrijfverhuizing
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizingen

Een hele zorg minder...
Een bedrijfsverhuizing is een complex logistiek proces, dat u niet vaak zult begeleiden. Waarschijnlijk hebt u weinig tijd en zin om voor die éne keer alle benodigde expertise op te doen. En dat hoeft ook niet. Neem contact op met Flakkee Verhuizers. Wij nemen met gemak uw zorg uit handen.

Continuïteit van bedrijfsprocessen
De verhuizing van uw onderneming of vestiging brengt altijd kosten met zich mee. Al is het maar omdat uw mensen tijd en energie moeten investeren in de verhuizing. Een goede verhuizer verdient zichzelf terug door méér te doen dan meubilair en dozen verplaatsen. Flakkee Verhuizers denkt ook mee over het logistieke proces en manieren om uw verhuisproces soepel, snel en goed te laten verlopen. Met een goede planning en ondersteuning zorgen wij dat uw mensen ongestoord door kunnen werken. Ook als dit betekent dat we de verhuizing in delen, buiten kantoortijd, 's nachts of op zaterdag moeten doen. Wij zetten ons voor 100% in om uw continuïteit te garanderen.

Precisieoperatie
Een goede voorbereiding is het halve werk. Samen met de verhuiscoördinator binnen uw bedrijf maken we een strak draaiboek voor uw verhuizing. Zodat op de dag zelf iedereen precies weet wat hij waar en wanneer moet doen. Daarbij kunt u veel aan onze specialisten overlaten. Zij demonteren kantoormeubilair, ontkoppelen apparatuur, verwijderen lichtarmaturen en pakken de complete inhoud van kasten in. Dit doen zij dusdanig dat ze in het nieuwe pand alles probleemloos weer op de juiste plek kunnen monteren, aankoppelen, ophangen, uitpakken en terugplaatsen. Dat lukt altijd. Het is ons vak.

Veilig transport verzekerd

Wie Flakkee Verhuizers voor het eerst bezig ziet, is onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee onze mensen handelen bij het verplaatsen en in- en uitladen van uw eigendommen. En ook onderweg naar het nieuwe pand nemen zij natuurlijk geen enkel risico. Toch kunnen wij - hoe zorgvuldig we ook te werk gaan - geen 100% perfectie beloven. Daarom hebben we een uitstekende verzekering die zowel transportschade als onze aansprakelijkheid dekt. Een verhuizing met speciale kostbare bedrijfsmiddelen verzekeren we zo nodig apart. Mocht er onverhoopt tóch iets misgaan, dan hebt u daar als klant dus geen centje pijn van.

Verhuizers zonder grenzen
Het maakt ons niet uit waarheen u wilt verhuizen. Of het nu naar Sassenheim is of San Francisco, wij weten de weg. En niet alleen op de kaart! We kennen ook de kronkelwegen van het internationaal in- en exportrecht, het in- en uitvoeren van goederen, de douaneformaliteiten en alles rond intercontinentale verscheping en inklaring.

Interesse? Laat een offerte maken.