Verhuizen op maat

Verhuizen op maat

Bij Flakkee Verhuizers hebt u alle vrijheid om te bepalen hoeveel werk u zelf wilt doen en hoeveel u uit handen wilt geven. Dit heeft deels met budget te maken, want hoe meer u zelf doet, des te minder hoeft u te betalen. Flakkee Verhuizers biedt u vier verhuispakketten op maat:
 • Small
  U regelt alles zelf. Van het inpakken, coderen van de dozen tot het demonteren van de kasten.
 • Medium
  U pakt zelf de dozen in en laat het demonteren en monteren van meubelstukken aan ons over.
 • Large
  Flakkee Verhuizers verzorgt de complete verhuizing, maar u bent zelf wel aanwezig om aanwijzingen te geven.
 • Extra Large
  U laat álles aan Flakkee Verhuizers over. U gaat zelf een lang weekend uit logeren en komt uitgerust thuis in een compleet ingerichte nieuwe woning.
In alle gevallen verzorgt Flakkee Verhuizers het transport, inclusief het in- en uitladen van de verhuiswagen. Wij zorgen tevens voor alle benodigde materialen, van dozen en schilderijkartons tot en met garderobeboxen en matrashoezen. Al deze materialen kunt u overigens ook online bestellen in onze handige Verhuiswinkel.

Seniorenverhuizingen

Flakkee Verhuizers heeft een speciale service voor ouderen die over gaan naar een seniorenwoning of een verzorgingshuis. Hier is vaak onvoldoende ruimte voor alle meubels. Flakkee Verhuizers biedt u de mogelijkheid een deel van de meubels op een ander adres te bezorgen. Bij de kinderen of bij vrienden. En mocht u meubels willen verkopen of aan een goed doel geven, dan kunnen wij u ook daarbij ondersteunen, met adressen en vervoer.